Bedrijf

Moduloo in de praktijk

voor jouw bedrijf

Ben je op zoek naar een prachtige opbergoplossing voor jouw bedrijf, archief, werkruimte, magazijn, kantoor, winkel, beurs of presentatieruimte? Het Moduloo-systeem biedt niet alleen stevigheid, maar ook gebruiksgemak waar je gegarandeerd plezier aan beleeft. Met zijn hoge draagkracht en ruimtebesparende eigenschappen is het de efficiënte oplossing die je nodig hebt. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

modulaire bedrijvenkast

Heb je een vraag?

We geven je graag antwoord.

Moduloo is een bedrijf wat graag net die extra service wil bieden om er voor te zorgen dat jij die mooie unieke kast krijgt die helemaal naar je zin is.

Stuur een mailtje met jouw vraag naar Lieve, zij heeft een jarenlange ervaring met dit systeem en al veel Moduloobezitters blij gemaakt met advies.

lieve van Walraven

Stuur ons jouw vraag.

Heb je een vraag over onze kasten of wil je meer informatie over onze werkwijze? Ben je op zoek naar een speciale oplossing voor jouw kastenwens? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee.

Mogen we je bellen? (optioneel)

een kastenwand 

zelf samenstellen

Bij Moduloo kun je een kast of kastenwand voor in jouw bedrijf zo hoog en breed maken als je wilt. Je kunt kiezen uit diverse vakhoogtes zodat je zowel kleine als grote spullen mooi kunt neerzetten of opbergen achter de deuren.

Ook op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

You have Successfully Subscribed!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief...

Dan houden wij je op de hoogte van alle inspiratie, acties en aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!

Je winkelwagen is leeg...