Contact

Moduloo Showroom

Oudegracht aan de werf 220
3511 NS Utrecht

Moduloo is gevestigd in een middeleeuwse werfkelder aan de Oudegracht in Utrecht. We hebben een kleine showroom waar we je alle mogelijke toepassingen kunnen laten zien en helpen je graag bij het maken van een keuze.

Belangrijke tijden

Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag
09.00-17.00

Wil je langskomen maak dan even een afspraak maken om zeker te weten dat we er zijn en dan maken we graag tijd voor je vrij.

Moduloo Team

Het vaste team van Moduloo bestaat uit Lodewijk (vader) en Lieve (dochter) van Walraven. Zij worden op het gebied van fabricage, montage, marketing en transport bijgestaan door meerdere freelancers. Allemaal met jaren ervaring op het gebied van dit modulaire kastsysteem.

Advies

Moduloo is een online te verkrijgen product. Moduloo kasten kun je zelf eenvoudig samenstellen en bestellen met de configurator. Met de configurator kun je ook vrijblijvend een offerte aanvragen.
Je bent ook van harte welkom in Utrecht in de showroom, maar ook telefonisch geven wij je graag advies.

Contact

lieve van walraven

Het verkoopkantoor van Moduloo zit in Utrecht in een sfeervolle werfkelder uit de 15e eeuw aan de Oudegracht.
Voor elke vraag of voor advies over de mogelijkheden van Modulookasten voor jou kun je telefonisch terecht. 030  737 05 20. Je wordt dan te woord gestaan door Lieve. Zij heeft jarenlange ervaring met het soort systeemmeubel zoals Moduloo en kan je op elke vraag antwoord geven. 

Ontwerper

lodewijk van walraven

Als geen ander kent hij het soort meubelsysteem wat Moduloo levert. Zijn liefde voor dit systeem heeft ervoor gezorgd dat de speciaal ontwikkelde conceptvisie en veel innovaties van dit systeem bij hem vandaan komen.
Hij luistert ook graag naar de liefhebbers van dit modulaire meubelsysteem. De gebruikers zijn voor hem de voornaamste informatie en inspiratiebron. 

Heb je wellicht een tip?

Moduloo vind je ook bij:

Rotterdam

KAST 010
Goudsesingel 28a
3011 KB Rotterdam

Telefoon 010 – 75 100 85

Groningen

Kastenwinkel Noord
Nieuwe Ebbingestraat 24
9712 NL Groningen

Telefoon 050 – 5290919

Dronten

Meubelstudio Dronten
De Dommel 32
8253 PL Dronten

Telefoon 0321 – 750387

Ook op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

You have Successfully Subscribed!