Contact

Moduloo in Utrecht (NL)

logo roze
Oudegracht aan de werf 220
3511 NS Utrecht

Showroom tijden: afspreken

In Utrecht is Moduloo gevestigd in een middeleeuwse werfkelder aan de werf. Daar hebben we een kleine showroom waar we je alle mogelijke toepassingen kunnen laten zien en geven we graag een goed en bruikbaar advies.

Moduloo Team

Moduloo is al jaren een familiebedrijf.
Het vaste team van Moduloo bestaat uit Lieve (dochter) en Lodewijk (vader)  van Walraven.
Zij worden omringd door meerdere deskundigen op elk vlak. Allemaal met jaren ervaring op het gebied van dit tijdloze modulaire kastsysteem.

Moduloo ook in Berlijn (D)

Milastraße 7, 10437 Berlin
+49 (0)30 54465267

Contact

lieve van walraven

Het verkoopkantoor van Moduloo bevindt zich in een sfeervolle werfkelder uit de 15e eeuw aan de Oudegracht in Utrecht. Of je nu vragen hebt of advies nodig hebt over de mogelijkheden van Moduloo kasten, je kunt altijd telefonisch contact met ons opnemen. Bel ons op 030 737 05 20 en je wordt vriendelijk te woord gestaan door Lieve. Met haar jarenlange ervaring in systeemmeubels zoals Moduloo, kan zij al jouw vragen beantwoorden. Ontdek onze prachtige designmeubels en opbergoplossingen.

Ontwerper

lodewijk van walraven

Niemand kent het Modulaire meubelsysteem, ontworpen al in de jaren 50 door G.H. Kewley, beter dan hij. Zijn diepgewortelde passie voor dit systeem heeft geleid tot de ontwikkeling van een unieke conceptvisie en talloze innovaties.
Na jarenlange beperkte keuzes in wit of standaard hardboard, heeft hij met het toevoegen van gekleurd semi transparant perspex plaatmateriaal gezorgd voor een oneindige diversiteit aan kleuren. Hierdoor krijgt elke kast een uniek karakter. Inmiddels zijn bij Moduloo bijna alle onderdelen van dit systeem verkrijgbaar in kleur. Hij staat altijd open voor feedback en input van enthousiaste gebruikers van dit modulaire meubelsysteem. De gebruikers zijn van onschatbare waarde voor hem, zij vormen zijn belangrijkste bron van informatie en inspiratie. Heb jij misschien een tip die je met ons wilt delen?

Ook op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

You have Successfully Subscribed!

Je winkelwagen is leeg...