A L  D E C E N N I A

duurzaam

Moduloo, een modulair kastsysteem dat al vanaf begin jaren zestig een duurzaam karakter heeft , definieert hier waarín deze duurzaamheid schuilgaat.

Moduloo is al jaren een duurzaam product.

  • Circle: Wij garanderen dat alle materialen die wij gebruiken in het product recyclebaar zijn.
  • Verantwoord: De herkomst van het hout wat wij gebruiken zijn gecertificeerde beheerde bossen.
  • Milieubelasting: Alle gebruikte materialen komen uit de directe omgeving van de fabriek.
  • Levensduur: De levensduur van een Moduloo kast is minimaal 50 jaar.
  • Hergebruik: Een Moduloo kast belast minmaal het milieu, de kast is in ‘no time’ met materialen die eenvoudig te vervangen zijn zoals deurpanelen, om te toveren in nieuwe kast. 

Innovation Media in gesprek met Lieve van Walraven

Wil je meer weten over het duurzame karakter van Moduloo lees dan het interview met Lieve van Walraven, eigenaar van Moduloo met het blad Innovation Media.

Ruime keuze door zelf te ontwerpen

Met de Moduloo configurator ontwerp je eenvoudig je eigen unieke kast.
Zo heb je altijd succes in jouw zoektocht naar de voor jouw doel meest geschikte kast.

Onverwoestbaar

Door de ijzersterke constructie van het klemsysteem en de nauwkeurigheid van de gezaagde delen gaat een Modulookast een leven lang mee.

Hoge draagkracht

De draagkracht per vak is 80 kg. Dit betekent dat je de kastvakken vol kan zetten met zware boeken. Het plateau van een vak is gezekerd in het raamwerk van beukenhouten latten, een oersterke constructie geklemd tussen de hoekprofielen.

Duurzaam

Moduloo gebruikt gecertificeerd hout. Alle materialen waaronder ook het ‘Frost’ Perspex is recyclebaar. Het milieu blijft hierdoor gespaard.

Eenvoudig zelf monteren

Moduloo wordt als bouwpakket geleverd.  De montage van een Modulookast is eenvoudig. Ga je de kast zelf monteren dan heb je weinig nodig. Een houten hamer en schroevendraaier volstaat.  Modulookasten worden altijd geleverd met een duidelijke montagehandleiding.

Montageservice

Onze montageteam komt graag bij jou om jouw kast te monteren. De kosten daarvan zie je staan bij het totaalbedrag in het bestel of offerte scherm. Even aanvinken en je ziet het bedrag.

0

Flexibiliteit

Moduloo is bijzonder flexibel door de ruime hoeveelheid kleuren en maten die onderling te combineren zijn. Door de mogelijkheid van het wisselen van panelen is een Modulookast bij verplaatsing altijd weer aan te passen aan de omgeving van de kast.

Vlotte levertijd

De levertijd van een Modulookast is niet lang. Afhankelijk van de soort kast is de levertijd gemiddeld zes weken.

Bestellen en betalen

Je kunt een bestelling afrekenen met iDeal, credit card of Paypal.
Aanbetalen is ook mogelijk. De verwerking van jouw bestelling start na ontvangst van de (aan) betaling.

 

h

Bestellen of eerst offerte

In de configurator kun je kiezen: Direct bestellen of eerst vrijblijvend een offerte. Wij kijken bestellingen altijd nauwkeurig na en bij een offerte nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Gratis bezorgen

Moduloo levert in Nederland gratis bij je thuis (bestellingen vanaf € 1000,-). Meestal binnen vier tot zes weken . Moduloo beschikt over een eigen bezorgservice. Zij nemen contact op om de datum en tijdstip af te spreken.

Ook op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

You have Successfully Subscribed!

Je winkelwagen is leeg...