FAQ

de meest gestelde

vragen en tips

Op onze website proberen we zo veel mogelijk duidelijk te maken wat de mogelijkheden en gebruiksgemak is van Moduloo. We kunnen ons voorstellen dat je toch nog meer vragen hebt. een aantal vragen proberen we hier te beantwoorden, maar je kunt ons natuurlijk altijd mailen of bellen als je iets wilt weten over Moduloo of onze service.

 

Zijn Moduloo kasten duurzaam?

Moduloo is een duurzaam product. Kijk voor een uitgebreid antwoord op pagina Duurzaam.

Waar kan ik Modulookasten bekijken?

Moduloo is een online te verkrijgen product. Moduloo kasten kun je eenvoudig samen stellen en bestellen met de configurator, of maak een keuze uit de webwinkel.

Het kantoor van Moduloo is gevestigd aan de Oudegracht aan de werf 220, 3511NS in Utrecht.
We hebben een kleine showroom waar we je alle mogelijke toepassingen kunnen laten zien en helpen je graag bij het maken van een keuze.
Moduloo kent geen vaste openingstijden.
Wil je graag langskomen? Maak dan wel even een afspraak.

Woon je niet in de buurt van Utrecht? er zijn een paar winkels die je Moduloo kunnen laten zien. Wil je weten waar? Informeer dan even.

Tel. 030 – 737 05 20

Staat de handleiding online?

De handleiding kun je ook online vinden. Klik op onderstaande link.

Montage instructie Modulookasten en opties

Is Moduloo compatible met andere merken?

De maatvoeringen van andere merken zijn op sommige punten zodanig dat onderdelen van Moduloo compatible zijn, zoals latten, deuren en zijkanten, planken en laden. Heb je een vraag hierover? Stuur ons een mailtje of bel even 030 737 05 20

Wat zijn de verzendkosten?

Wanneer je een Modulookast aanschaft brengen wij € 55, bezorgkosten in rekening.
Bij een bestelling vanaf € 1000,- rekenen wij geen bezorgkosten. 

Kan ik de kast ook laten monteren?

Het is mogelijk om jouw Modulookast te laten monteren, Op het moment dat je de bestelling plaatst of een offerte aanvraagt van een Modulookast, kun je in het bestelscherm de optie montage aanvinken. Je ziet direct de prijs van het monteren. Wil je graag gebruik maken van onze montagedienst dan nemen wij contact op en jouw Modulookast zal vervolgens door een Moduloo monteur snel en kundig gemonteerd worden.

Wat is de levertijd?

De levertijd van een Modulookast is niet lang. Afhankelijk van de soort kast is de levertijd rond zes weken. Voor meer informatie kun je ons altijd bellen.   030 737 05 20

Zijn alle onderdelen ook los te bestellen?

Elk onderdeel van een Modulookast kun je los bestellen of later toevoegen.

Kan ik laden en tussenplanken later makkelijk toevoegen?

In een al gemonteerde kast kan je later zonder de kast te demonteren gemakkelijk laden en tussenplanken toevoegen.

lieve van Walraven

heb je

een andere vraag

Mis je een vraag over het Modulaire systeem? 

Je kunt ook direct een vraag stellen aan Lieve. Zij heeft jarenlang ervaring met dit systeem en geeft je graag antwoord en advies.

tips en vragen

 

Wat is je budget voor de kast?

Bepaal eerst je budget, zo kom je niet voor verrassingen te staan. Een Modulookast is een duurzaam product en gaat een levenlang mee. Let op of je makkelijk aan onderdelen kunt komen en niet je hele kast moet vervangen. Alle onderdelen van een Modulookast zijn dan ook los verkrijgbaar.

Waar komt de kast te staan?

Neem de maat op van de ruimte, let op tot welke hoogte je kunt gaan en waar je makkelijk bij kan. Moduloo heeft een ruime keuze in maatvoering.

Wat wordt de functie van de kast?

Bepaal de functie van de kast. Opbergen betekent schuifdeuren, Decoratief is laag, breed en kleurig, een combinatie is bijvoorbeeld een half open boekenkast. Moduloo levert kasten voor alle functies.

Wat wordt de stijl van de kast?

Kijk eerst wat de stijl is van je interieur. Maak er een foto van en houdt deze bij de hand als je kasten bekijkt. Zo bepaal je makkelijk of de kast past bij jouw interieur.
In je leven verander je soms wel eens van stijl en locatie, het voordeel van een Modulookast is dat deze een tijdloos karakter heeft, bij elke stijl past en moeiteloos is aan te passen door bijv. de panelen te verwisselen.

Klik hier om met wat voorbeelden te beginnen.

Ook op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

You have Successfully Subscribed!

Je winkelwagen is leeg...