Moduloo Modulaire kasten 

soorten kasten

Natuurlijk, er zijn verschillende soorten kasten, zoals kledingkasten, boekenkasten, opbergkasten, vitrinekasten, hoge, lage, dressoirs en kastenwanden. Kasten voor in de woonkamer, slaapkamer, garage, keuken en voor op het werk. Elke soort heeft zijn eigen functie en ontwerp, afhankelijk van wat je wilt opbergen. Wij hebben voor elke specifieke wens een oplossing. 

Bekijk wat voorbeelden die we voor je hebben klaar gezet. Je kunt ze eenvoudig aanpassen naar jouw smaak.

aanpassen met Modulizer

Alle kasten die je ziet op onze site kun je via deze configurator qua kleur(en) en maatvoering aanpassen en bestellen door op de afbeelding te klikken.

een moduloo kast

zelf samenstellen

Wil je graag zelf jouw unieke kast samenstellen die precies voldoet aan jouw wensen? Je kunt dat heel eenvoudig doen met Modulizer, onze exclusieve configurator. Maten, kleuren en materiaalsoorten. je kunt het zelf bepalen. 

 

Modulizer werkt prima op alle devices. Desktop of mobiel.

In het scherm rechtsboven zie je de prijs van het meubel, inclusief levering aan huis. Voor het beste overzicht adviseren wij desktop.

Je kunt op elk moment stoppen. Jouw ontwerp blijft automatisch bewaard op het apparaat waarop je werkt. Als je een account maakt, kan je ook op elk ander apparaat inloggen en verder gaan met jouw ontwerp.

Wij monteren de kast eventueel ook bij jou thuis. De kosten van deze service kun je zien in het bestel of offerte scherm: Montage op locatie.

Kom je er niet uit, vraag ons dan om advies.
Wij helpen je graag om een kast samen te stellen die voldoet aan jouw wensen.

Ook op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

You have Successfully Subscribed!

Je winkelwagen is leeg...