MODULOO

kastenwanden

Moduloo kastenwanden met schuifdeuren zijn zowel functioneel als mooi, omdat je met je eigen ontworpen kastenwand slim gebruik maakt van je ruimte. Jij weet immers precies wat je in de kastenwand kwijt wil. Daarnaast is het een modulaire kastenwand, waardoor je eenvoudig onderdelen kan wisselen.

Waarom een

kastenwand

Moduloo kastenwanden met schuifdeuren zijn zowel functioneel als mooi omdat je met je eigen ontworpen kastenwand slim gebruik maakt van je ruimte. Jij weet immers precies wat je in de kastenwand kwijt wil.

Omdat je bij Moduloo de keuze hebt uit zoveel verschillende kleuren en materialen kun je altijd een kast samen stellen die past bij jouw stijl. Bij Moduloo zijn we van mening dat het design van je kastenwand ook heel belangrijk is omdat de kastenwand door zijn aanwezigheid de sfeer van de ruimte bepaalt.

Wat vinden anderen

van moduloo

{

Nog hartelijk dank voor de snelle en zorgzame service. De speelgoedkast staat nu als een huis en de kids kunnen naar hartelust speelgoed pakken en (in mindere mate) opruimen, zonder instortingsgevaar.

Moduloo roept bij ons nu nog meer een gevoel op van oprechte zorg voor de klant en kwaliteit. Keep up the good work!

Fam. Krapels
{

Na lang zoeken naar een boekenkast hebben we gelukkig Moduloo gevonden op internet. De keuze hebben we laten vallen op 3 kolomkasten, 2 van 40 cm breed en een middenkast van 90 cm breed. Het geheel werd keurig en op de afgesproken tijd afgeleverd door een aardige chauffeur. De buitenste kolomkasten zijn zwart en voor de tussenkast hebben we wit gekozen, prachtig om te zien en ook leuk om in elkaar te zetten! We zijn echt blij dat we voor Moduloo hebben gekozen.

Fam. Van der Zel
{

Hartelijk dank voor het leveren van de bestelde kasten, fijn dat dit ondanks onze afwezigheid via de buren kon. Het openstaande bedrag heb ik vanmiddag aan u overgemaakt. We hebben de kasten vanmiddag gemonteerd en ik kan zeggen dat e.e.a. aan de verwachting voldoet, montage is eenvoudig en het geheel voelt degelijk aan.

Martin S. Blom
{

Hierbij wil ik jullie nog heel erg bedanken voor de super-service rondom het bestellen van de fotodeurtjes. Ze zijn prachtig geworden!

Daphne Tausk
{

Onze complimenten voor dit geweldige kwaliteitsproduct en uw goed advies!!

Laslo en Sandra Vernhout Belfeld
{

Wat zijn wij blij met jullie fantastische service! Mijn zus ging verhuizen en had veel Modulookasten die voor het nieuwe huis ingekort moesten worden…

Marie-José de Zeeuw

Ook op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

You have Successfully Subscribed!

Je winkelwagen is leeg...