MODULOO

kledingkasten

Een kledingkast met grote schuifdeuren geeft u in één oogopslag een overzicht van uw hele kledingcollectie. Ook kan een gedeeltijke open kledingkast een mooie combinatie zijn.

Waarom een

kledingkast

Een kledingkast met grote schuifdeurengeeft u in één oogopslag een overzicht van uw hele kledingcollectie. Ook kan een gedeeltijke open kledingkast een mooie combinatie zijn.

Een open kledingkast vangt veel stof. Wanneer u kleding een seizoen niet aantrekt is het daarom verstandig om deze op te bergen in een gesloten kledingkast. Kledingkasten van Moduloo zijn makkelijk in te delen en er zijn later altijd mogelijkheden om laden toe te voegen mocht je dat willen. Een witte kledingkast is het meest ruimtelijk, maar kledingkasten met frost perspex panelen geven je een subtiel inzicht in de inhoud van je kledingkast. Hieronder laten we je graag een paar voorbeelden zien.

Wat vinden anderen

van moduloo

{

Nog hartelijk dank voor de snelle en zorgzame service. De speelgoedkast staat nu als een huis en de kids kunnen naar hartelust speelgoed pakken en (in mindere mate) opruimen, zonder instortingsgevaar.

Moduloo roept bij ons nu nog meer een gevoel op van oprechte zorg voor de klant en kwaliteit. Keep up the good work!

Fam. Krapels
{

Na lang zoeken naar een boekenkast hebben we gelukkig Moduloo gevonden op internet. De keuze hebben we laten vallen op 3 kolomkasten, 2 van 40 cm breed en een middenkast van 90 cm breed. Het geheel werd keurig en op de afgesproken tijd afgeleverd door een aardige chauffeur. De buitenste kolomkasten zijn zwart en voor de tussenkast hebben we wit gekozen, prachtig om te zien en ook leuk om in elkaar te zetten! We zijn echt blij dat we voor Moduloo hebben gekozen.

Fam. Van der Zel
{

Hartelijk dank voor het leveren van de bestelde kasten, fijn dat dit ondanks onze afwezigheid via de buren kon. Het openstaande bedrag heb ik vanmiddag aan u overgemaakt. We hebben de kasten vanmiddag gemonteerd en ik kan zeggen dat e.e.a. aan de verwachting voldoet, montage is eenvoudig en het geheel voelt degelijk aan.

Martin S. Blom
{

Hierbij wil ik jullie nog heel erg bedanken voor de super-service rondom het bestellen van de fotodeurtjes. Ze zijn prachtig geworden!

Daphne Tausk
{

Onze complimenten voor dit geweldige kwaliteitsproduct en uw goed advies!!

Laslo en Sandra Vernhout Belfeld
{

Wat zijn wij blij met jullie fantastische service! Mijn zus ging verhuizen en had veel Modulookasten die voor het nieuwe huis ingekort moesten worden…

Marie-José de Zeeuw

Ook op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

You have Successfully Subscribed!

Je winkelwagen is leeg...