Moduloo is verkrijgbaar in

alle kleuren

De materialen van Moduloo zijn zeer divers. Voor deuren, zijkanten en rugpanelen kan je kiezen uit verschillende materialen.  Planken en horizontale beuken latten kunnen in kleur worden geleverd. Het zorgt voor een vriendelijke en vrolijke sfeer in huis en andere ruimtes. 

Wij denken graag met je mee. Bel ons voor advies of stuur een mail met jouw vraag.
tel. 030 7370520    info@moduloo.nl

Een mooi plaatmateriaal

perspex frost

Moduloo Frost is een zeer stevig, vriendelijk, semi transparant Perspex plaatmateriaal (3 mm), gefabriceerd volgens de allerlaatste RoHS. Frost Perspex is voor 100% recyclebaar. Door Frost Perspex toe te passen in een Moduloo meubel, krijgt jouw meubel nog meer het karakter van een designkast. Een unieke kast in zijn soort, je hebt hem immers zelf samengesteld.

gekleurde

mdf panelen

Deze 3 mm dikke panelen worden gespoten in eigen lakstraat. Hieronder zie je een aantal kleuren. In onze configurator Modulizer 2.0 hebben wij de hoeveelheid kleuren en mogelijkheden verder uitgebreid en is het mogelijk alle onderdelen, latten , laden, etc.  van jouw kast dezelfde kleur te geven of te combineren.

gekleurde

beuken latten

Ook de horizontale latten kunnen in een kleur worden geleverd. De latten worden gespoten in eigen lakstraat. In onze configurator Modulizer 2.0 hebben wij de hoeveelheid kleuren en mogelijkheden verder uitgebreid en is het mogelijk alle onderdelen van jouw kast dezelfde kleur te geven of te combineren.

Ook op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

You have Successfully Subscribed!

Je winkelwagen is leeg...