Kleur

Ontdek het Moduloo 

kleuren pallet

De materialen van Moduloo zijn zeer divers. Voor deuren, zijkanten en rugpanelen kan je kiezen uit verschillende materialen.  Planken en horizontale beuken latten kunnen in kleur worden geleverd. Het zorgt voor een vriendelijke en vrolijke sfeer in huis en andere ruimtes. 

Wij denken graag met je mee. Bel ons voor advies of stuur een mail met jouw vraag.
tel. 030 7370520    info@moduloo.nl

Een mooi plaatmateriaal

perspex frost

Moduloo Frost is een zeer stevig, vriendelijk, semi transparant Perspex plaatmateriaal (3 mm), gefabriceerd volgens de allerlaatste RoHS. Frost Perspex is voor 100% recyclebaar. Door Frost Perspex toe te passen in een Moduloo meubel, krijgt jouw meubel nog meer het karakter van een designkast. Een unieke kast in zijn soort, je hebt hem immers zelf samengesteld.

gekleurde

mdf panelen en latten

Gekleurde panelen en gekleurde of geverniste latten worden gespoten in eigen lakstraat. Hieronder zie je een aantal kleuren. In onze configurator Modulizer 2.0 hebben wij de hoeveelheid kleuren en mogelijkheden verder uitgebreid en is het mogelijk alle onderdelen, latten , laden, etc.  van jouw kast dezelfde kleur te geven of te combineren.

een gekleurde kast

zelf samenstellen

Er zijn ontzettend veel soorten, maten,kleuren en vormen als het gaat om een kast. Bij Moduloo kun je de kast zo gekleurd maken als je wilt. Je kunt kiezen uit diverse kleuren.

Ook op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

You have Successfully Subscribed!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief...

Dan houden wij je op de hoogte van alle inspiratie, acties en aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!

Je winkelwagen is leeg...