School

Ontdek het Moduloo systeem

voor scholen

 

Moduloo biedt de perfecte oplossing voor scholen en instellingen die behoefte hebben aan duurzame en flexibele opbergruimte. Ons systeem biedt niet alleen functionele opbergmogelijkheden, maar creëert ook een vriendelijke en inspirerende sfeer in klaslokalen en gemeenschappelijke ruimtes. Met Moduloo kunt u kiezen uit een uitgebreid scala aan kleuren, speelse patronen en ruime vitrines. Of het nu gebruikt wordt als wand of scheidingswand, met Moduloo is alles mogelijk. Ons toegewijde team staat altijd voor u klaar om u te helpen en met u mee te denken. Neem vandaag nog contact met ons op voor deskundig advies.

Wij hebben onlangs kasten en een balie geleverd voor de lokalen van de opleiding zorg en welzijn van Het Eemsdeltacollege. Deze combinatie is volledig afgestemd op de duurzame uitstraling van het gebouw, met zijn aardse en natuurlijke tinten.

een kastenwand voor school

zelf samenstellen

Bij Moduloo kun je een kast of kastenwand voor op school zo hoog en breed maken als je wilt. Je kunt kiezen uit diverse vakhoogtes zodat je zowel kleine als grote spullen mooi kunt neerzetten of opbergen achter de deuren.

Ook op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

You have Successfully Subscribed!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief...

Dan houden wij je op de hoogte van alle inspiratie, acties en aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!

Je winkelwagen is leeg...