MODULOO

vitrinekasten

Vitrinekasten bieden de mogelijkheid om al je pronkstukken een mooi plekje in het zicht te geven. Bij Moduloo kun je jouw vitrine zo hoog, breed en smal maken als je wilt.

 

Diverse vitrinekasten

Waarom een

vitrinekast

Een vitrinekast biedt de mogelijkheid om al je pronkstukken een mooi plekje in het zicht te geven. Bij Moduloo kun je jouw vitrine zo hoog, breed en smal maken als je wilt.

Een vitrinekast heeft een prachtig effect in je kamer. Vitrinekasten zijn meestal van glas, anders zie je niet wat er in de kast staat en dat is juist de bedoeling van zo’n kast. Een ideale kast dus om je mooiste spullen in op te bergen.

Berg je mooie spullen op in een vitrinekast en zet ze in de etalage. Ze mogen gezien worden!

Vitrinekasten van Moduloo zijn uitgevoerd in veiligheidsglas van 4 mm voor de zij en achterpanelen en de schuifdeuren. De planken zijn van 6 mm dik veiligheisglas.

In de schuifdeuren zit een geslepen gat  van 26 mm doorsnee om de deuren makkelijk te verschuiven.

Theekan doorzichtig deurtje

Wat vinden anderen

van moduloo

{

Nog hartelijk dank voor de snelle en zorgzame service. De speelgoedkast staat nu als een huis en de kids kunnen naar hartelust speelgoed pakken en (in mindere mate) opruimen, zonder instortingsgevaar.

Moduloo roept bij ons nu nog meer een gevoel op van oprechte zorg voor de klant en kwaliteit. Keep up the good work!

Fam. Krapels
{

Na lang zoeken naar een boekenkast hebben we gelukkig Moduloo gevonden op internet. De keuze hebben we laten vallen op 3 kolomkasten, 2 van 40 cm breed en een middenkast van 90 cm breed. Het geheel werd keurig en op de afgesproken tijd afgeleverd door een aardige chauffeur. De buitenste kolomkasten zijn zwart en voor de tussenkast hebben we wit gekozen, prachtig om te zien en ook leuk om in elkaar te zetten! We zijn echt blij dat we voor Moduloo hebben gekozen.

Fam. Van der Zel
{

Hartelijk dank voor het leveren van de bestelde kasten, fijn dat dit ondanks onze afwezigheid via de buren kon. Het openstaande bedrag heb ik vanmiddag aan u overgemaakt. We hebben de kasten vanmiddag gemonteerd en ik kan zeggen dat e.e.a. aan de verwachting voldoet, montage is eenvoudig en het geheel voelt degelijk aan.

Martin S. Blom
{

Hierbij wil ik jullie nog heel erg bedanken voor de super-service rondom het bestellen van de fotodeurtjes. Ze zijn prachtig geworden!

Daphne Tausk
{

Onze complimenten voor dit geweldige kwaliteitsproduct en uw goed advies!!

Laslo en Sandra Vernhout Belfeld
{

Wat zijn wij blij met jullie fantastische service! Mijn zus ging verhuizen en had veel Modulookasten die voor het nieuwe huis ingekort moesten worden…

Marie-José de Zeeuw
Kantoor met vitrinekasten
brochure-aanvragen-klik-hier-oranje

Ook op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

You have Successfully Subscribed!

Je winkelwagen is leeg...